Allmänt

Det blev en liten groda idag...

2011-07-23 00:18 #0 av: Bogey

Hade egentligen inte tänkt köpa en ny hoj förrän nästa år och efter jag sålt av de jag redan har, men så dök den här upp till ett pris som jag kunde tänka mig betala. Blev lite av ett impulsköp.

En Street Triple R -09

Körde hem den idag på eftermiddan/kvällen, en nätt liten tur på ca 25mil. En sååå rolig hoj även om inte motorväg är dess rätta element. Jag sitter perfekt och slipper kramp i ljumsken som jag börjat känna av när jag kör lite längre på VFR'en. Enda smolket i bägare ska väl i så fall vara att styret tar upp lite motorvibrationer i motorvägsfart vilket känns i fingrarna när man tar paus efter drygt 10mil, det mesta på motorväg.

Nån som är intresserad av en 87'ans VFR i fint bruksskick eller en skogsrustad DR-Z 400S?

Grodan ja... Jo jag tycker lysena på Trajan påminner om grodögon ☺

Anmäl
2011-07-24 11:27 #1 av: medde

En liten läckerbit!

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl
2011-07-24 14:45 #2 av: Bogey

#1 Jajemensan, såå rolig. Skrattande

Och som sagt, jag har 2 hojar till salu nu. Suckan ligger ute på Blocket fr.o.m. idag. Inbillar mig att det är lättare att sälja en offroad i mitten av säsongen än en landsvägsmaskin. VFR'en lägger jag nog ut till våren om inte nån här inne är intresserad av den.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.