Allmänt

sajten under nygammal regi

2013-04-12 18:44 #0 av: Leo

Hej allihopa Såg ett inlägg om att sajten var herrelös och tyckte att så kan vi ju inte ha det så jag har precis blivit värd här. Leo är nicket och namnet är Micke. Jag är en åretruntpilot och gör vägarna osäkra här i södern med min gamla BSA. Jag är en tekniktok som kan en del om det mesta. Tanken är att med er hjälp få sajten lite mer levande igen och nu när säsongen är på väg kan man t ex lägga upp lite bilder och förklara lite om hur man förbereder sig och cykeln inför detta.

 Personligen kommer det att läggas en hel del från olika träffar och körningar som redan börjar dyka upp i inboxen. Finns det artikelideer och kanske tom medarbetar intressen hos nån?

 Släng iväg ett mess så kan vi prata om det. Jag kommer inte att sätta igång på riktigt förrns 1 Maj då jag byter boende den 30: e. Så nu är det bara att köra på tillsammans fixar vi en bra mcsajt för alla oavsett märke och erfarenhet.

 Kör försiktigt alla och lita INTE på andra trafikamter så får ni många sköna mil isolskenet

Leo värd på Motorcykel i fokus 

Anmäl
2013-04-12 19:05 #1 av: medde

Välkommen tillbaka P-son

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.